Ordförande har ordet!

Hej Alla B-Tränare ute i landet.

Här kommer mitt ordförandebrev och lite info om vad som händer:
Vi har jobbat med den aktuella frågan kring körprovision och att det ska vara lika för både A och B tränare. Här kommer vi tyvärr inte någonstans utan det är fri prissättning även om vi försökt att tänka igenom möjligheter tillsammans med Jurister. Vi har som förslag att marknadsföra de kuskar som är lite billigare för oss B-Tränare på vår hemsida för att i stället uppmärksamma detta, sedan får var och en förhandla och fråga den kusk man anlitar. Nu finns ju även prissättningen tillgänglig på ST hemsida.

Vi har varit på fullmäktige och röstat igenom den nya organistsonen och ny styrelse. Bas organistson fick in två representerar så nu har vi fått nya ingångar till ST styrelse och det ser jag positivt på.

BTR har haft en kryssning med verksamhetskonferens och årsmöte. Verksamhetskonferens var mycket givande och vi fick till en skrivelse till ST styrelse angående oron kring ner dragning av tävlingsdagar till nästa år, samt om ST årskort.
På årsmötet fick vi en ny suppleant Matilda Persson, jättekul med en duktig ungdom!
Årmötesprotokoll och verksamhetsplan hittar ni >>>HÄR<<<

Jag har representerat BTR på förtroenderåd, där vi varit med och förberett inför omorganisationen.

Under Elitlopps lördagen delade vi ut pris till Jennifer Person årets B tränare samt årets B-Tränade häst: Global Brilliance. Prisutdelning under elitloppshelgen kommer att vara en återkommande punkt varje år. Det var mycket uppskattad av pristagarna.

Efter Elitloppshelgen var jag på möte på ST gällande försäkringsfrågor, nästa möte blir med samverkan hästvälfärd.
De frågor som vi i dagsläget har fått igenom på ST är att B tränares anställda ska få ett ST kort, vi har även lyft frågan kring att vi B-Tränare samt körsvenner ska få använda TDS en som faktureringshjälp.

Vår B-Tränarserie på lördagar är mycket uppskattad och vi jobbar vidare för att få till en B-Tränarserie inom v75 på sikt.

Önskar er alla en fin sommar så hoppas jag att många lokala föreningar vill anmäla sig till nästa verksamhetskonferens som kommer att vara på Sundbyholm under BC Finalerna.
/Ola